Kaisasta

Olen Kaisa Kaikkonen, koulutettu kokemusasiantuntija, bloggaaja, Reiki Master, energiahoitaja sekä äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Olen tehnyt pitkän uran kansainvälisen perheyrityksen markkinointiviestinnässä ja huhtikuussa 2019 tein loikan kohti uutta.

Kokemuksen asiantuntijana

Toimin kokemusasiantuntijana, sillä olen sairastanut rintasyöpää vuodesta 2014 lähtien. Olin sairastuessani 38-vuotias ja tuolloin kävin läpi rinnanpoistoleikkauksen ja leikkausta täydentävät hoidot. Sairaus ja parantuminen ovat olleet minulle herättäviä, puhdistavia, opettavaisia ja voimaannuttavia kokemuksia. Tärkein havaintoni on ollut se, miten paljon voimme itse tehdä parantumisemme eteen ja kuinka kehomme kertoo meille kaiken tarpeellisen, kun opettelemme kuuntelemaan sitä.

Olen sitä mieltä, että tabut ovat turhia! Kun ei ole tabuja, ei ole häpeää.

Tukea ja lempeää läsnäoloa

Olen valmistunut kokemusasiantuntijaksi maan laajimmasta valmennusohjelmasta Porvoossa ja nyt tuen muita samassa tai vastaavassa elämäntilanteessa olevia ja heidän läheisiään. Tärkein tehtäväni on olla korvina, sillä kuuntelu on kokemusasiantuntijuuden ydin. Lisäksi voin tukea elämänmullistusprosessia lempeillä energiahoidoilla: olen Reiki Master -reikiopettaja ja -reikihoitaja, ja teen EFT Tapping -hoitoja ja -ohjausta. Syvärentouttavat äänimaljahoidot ja sointukylvyt keventävät oloa, auttavat rauhoittumaan ja vähentävät kipuja.

Koulutettu kokemusasiantuntija on käynyt oman kriisinsä tunnetasolla perinpohjaisesti läpi ja on sinut sen kanssa. Kokemusosaamistani täydentävät psykologian perusopinnot, jotka olen suorittanut Turun avoimessa yliopistossa. Kirjoitan kokemuksistani blogia Lakatut varpaankynnet.

Uskon läsnäolon ja kohtaamisen voimaan

Elämä antaa tukensa, kun rohkeasti nojaa. Haluan jakaa kokemukseni kroonisen sairauden kanssa elämisestä, sillä tiedän, että voi elää ihanaa elämää, vaikkei se ihan täydellistä olisikaan. Olen kulkenut pitkän polun voidakseni kirjoittaa näin.


Uskon voimaantumisen, henkisen kasvun ja oman itsen sekä intuition kuuntelun voimaan. Kaikki vastaukset ovat sisällämme! Uskon, että haasteet ja vaikeudet on tarkoitettu meidän parhaaksemme, jotta voisimme kivun kautta kivuta kohti sitä tapaa elää, joka on meille oikea. Uskon, että olemme täällä toisiamme varten. Uskon kohtaamiseen ja läsnäolon voimaan, sillä meillä kaikilla on tarve tulla kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisina kuin olemme.

On paljon sellaista, mitä voimme tehdä oman hyvinvointimme eteen - olosuhteista huolimatta. Meidän on itse otettava vastuuta hyvinvoinnistamme, parantumisestamme ja elämästämme. Tiedän, että yksi elämäntehtävistäni on kertoa näistä asioista muille!

reiki1
Reiki2
Reiki3A
Reiki3B