Reikikurssit Porvoossa yksityisopetuksena

Opiskele itsellesi työkalu, joka kulkee mukanasi läpi elämän! Reiki on matka itsetuntemukseen, mielenrauhaan ja tasapainoon. Se luo hyvinvointia kaikille elämänalueille ja on tukena ihmisenä kasvun polulla. Kaisa on vuonna 2022 valmistunut Reiki Master, jonka opettama reiki on alkuperäistä Usui Shiki Ryoho -reikiä. Hän on tämän luonnollisen parantamisen menetelmän luoneen Mikao Usuin Reiki-linjassa kahdeksas, eli hänen edellään ovat seuraavat henkilöt: Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Wanja Twan, Aila Norlamo, Ulla Ahlgren, Sar McGlinn ja Johanna Blomqvist. Kaisa on siis saanut oppinsa Johannalta - ei olla kaukana Reiki-menetelmän alkulähteiltä!

Kurssit yksityisopetuksena
Toistaiseksi kaikki kurssit ovat yksityisopetuksena, mutta voit halutessasi koota vaikka joukon ystäviä, joiden kanssa haluat opiskella reikihoitoa yhtä aikaa. Laita tässä tapauksessa viestiä kaismanteri(at)gmail.com, niin sovitaan, miten edetään. Kurssit pidetään Kaismanterin hoitohuoneella, Asentajantie 8:ssa, Porvoon Tarmolassa tai Linnunlaulun kauniissa tiloissa samassa osoitteessa. Yksityisopetus mahdollistaa yksilöllisen, syvällisen kohtaamisen.

Reiki 1

Reiki 1 -peruskurssilla opitaan reikihoidon perusteet ja pääperiaatteet. Se keskittyy fyysisen kehon hoitoon ja itsehoitoon, mutta kurssilla käydään läpi myös toisen hoitamista ja reikin käyttökohteita. Reiki 1 jakautuu kahteen osioon: ensimmäisen osion kesto on kolme tuntia ja toisen 2-3 tuntia (sovitaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä). Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista tai reikitietämystä: tule sellaisena kuin olet!

Kurssin hinta 240 euroa sisältää kaksi tapaamista, alv:n 24 %, kurssimateriaalin ja kurssitodistuksen. Varaa ensimmäinen tapaaminen: Nettiaika (valitse Kurssit ja koulutukset).

Reiki 2

Reiki 2 -kurssi jatkuu siitä, mihin peruskurssilla päästiin. Se on tunteiden ja mielen hoitamisen kurssi, jolla paitsi jatketaan lähihoitoihin liittyvien asioiden läpikäymistä, opiskellaan myös etähoitamista. Kokonaisuus jakautuu Reiki 1:n tavoin kahteen osioon, joista tällä kurssilla kumpikin on kolmen tunnin mittainen. Ensimmäisen tapaamiskerran voi varata netin kautta, ja toisen osion ajankohta sovitaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Yksityiskurssin hinta 320 euroa sisältää alv:n 24 %, kurssimateriaalin ja kurssitodistuksen. Reiki 2 -kurssille osallistuminen edellyttää, että Reiki 1 -kurssi on suoritettu. Varaa ensimmäinen tapaaminen: Nettiaika (valitse Kurssit ja koulutukset).

Reiki 3A ja 3B

Reikin opettajakoulutuksen kurssit 3A ja 3B tulossa myöhemmin.

Katso Kaismanterin muut tapahtumat