Koulutettu kokemusasiantuntija on henkilö, jonka palvelut sopivat trauman kokeneelle tai haastavassa elämäntilanteessa olevalle sekä esimerkiksi vakavasti sairastuneen läheisille. Kaismanterin Kaisa on lempeästi läsnä ja aidon kohtaamisen ammattilainen. Hänen tärkein tehtävänsä on kuunnella.

Kokemusasiantuntija on käynyt oman kriisinsä tunnetasolla läpi niin, että on sinut sen kanssa ja voi tukea muita samassa tai samankaltaisessa tilanteessa olevia. Kaisaa tulevatkin tapaamaan sellaiset henkilöt, jotka haluavat keskustella omasta tai läheisensä haastavasta tilanteesta ja ennen kaikkea tulla kuulluksi. Sairauden tai trauman keskellä keskustelu ja kokemusymmärrys helpottavat jäsentämään tunteita ja saamaan perspektiiviä omaan tai läheisen tilanteeseen. Lue lisää Lakatut Varpaankynnet -blogista.

Keskustelussa voi saada vinkkejä paitsi arjen elämiseen elämänmullistuksen keskellä, myös oman tai läheisen toipumisen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Vastaanoton lisäksi keskustelua voidaan käydä metsäkävelyllä tai kalliolla kahvitellen. Luonnolla on erityisen parantava voima!

Kokemusasiantuntijan kanssa saattaa riittää yksikin keskustelukerta, sillä usein tärkeintä on tunne siitä, että tulee kuulluksi ja aidosti kohdatuksi. Usein asiakas kuitenkin hyötyy useammasta kerrasta: elämänmullistuksessa, traumassa ja sairaudessa on useita osa-alueita ja ulottuvuuksia, ja niiden läpikäyminen rauhassa on usein helpottavaa. Kokemusasiantuntija ymmärtää aidosti, mitä toinen käy läpi.

Keskustelun hinta on 60-70€ ja kesto 60 minuuttia. (Puhelinkeskustelu 60€, keskustelu hoitohuoneella tai metsäkävelyllä 65€, kotikäynti 70€. Jos haluat varata kotikäynnin, soitathan numeroon 040 721 6633.)

Varaa aika