Emotional Freedom Techniques on hoitotapa, jossa tiettyjä meridiaanien päätepisteitä naputtelemalla rauhoitetaan keskushermostoa ja sitä kautta kehoa ja mieltä. Menetelmänä naputteluhoito on tehokas ja se sopii mm. traumojen, tunnejumien, kipujen ja stressin hoitoon. Lue lisää Lakatut Varpaankynnet -blogista.

Hoito

Lempeä naputteluhoito voi mahdollistaa nopean helpotuksen stressiin ja ahdistukseen. Hoito tehdään istuvassa asennossa joko pelkästään naputtelemalla tai affirmaatioiden kanssa. Naputteluhoitoon voi tulla täysin valmistautumatta, juuri sellaisena ja siinä mielentilassa kuin olet. Hoidon hinta on 45 € ja kesto 30 minuuttia, eli se sopii erinomaisesti myös kiireisille!

Ohjaus

EFT Tapping -ohjauksessa opit yksinkertaisen naputtelutekniikan, jolla voit rauhoittaa ja hoitaa itse itseäsi missä ja milloin tahansa. Saat myös käytännön vinkkejä erilaisiin tilanteisiin sopivaan naputteluun ja halutessasi kuvallisen ohjeen harjoittelun tueksi.

Myös tunnetyöskentelyn tueksi soveltuva naputtelu sopii kaikille eikä sillä ole havaittu minkäänlaisia sivuoireita. Tekniikka on helppo oppia ja mitä useammin naputtelua harjoittaa, sen tehokkaammin se toimii! Ohjauksen hinta on 70 € ja kesto noin 60 minuuttia. Katso alta esittelyvideo ja video asiakaskokemuksesta.

Varaa aika