EFT Tapping

EFT Tapping (Emotional Freedom Techniques) on hoitotapa, jossa tiettyjä meridiaanien päätepisteitä naputtelemalla rauhoitetaan keskushermostoa ja sitä kautta kehoa ja mieltä. Menetelmänä EFT Tapping -naputteluhoito on tehokas ja se sopii mm. traumojen, tunnejumien, kipujen ja stressin hoitoon.

Hoito

Lempeä EFT Tapping -naputteluhoito voi mahdollistaa nopean helpotuksen stressiin ja ahdistukseen. Hoito tehdään istuvassa asennossa joko pelkästään naputtelemalla tai affirmaatioiden kanssa. Tapping-hoitoon voi tulla täysin valmistautumatta, juuri sellaisena ja siinä mielentilassa kuin olet. Hoidon hinta on 35 € ja kesto 30 minuuttia, eli se sopii erinomaisesti myös kiireisille!
Ohjaus

EFT Tapping -ohjauksessa opit yksinkertaisen naputtelutekniikan, jolla voit rauhoittaa ja hoitaa itse itseäsi missä ja milloin tahansa. Saat myös käytännön vinkkejä erilaisiin tilanteisiin sopivaan naputteluun. EFT Tapping sopii kaikille eikä sillä ole havaittu minkäänlaisia sivuoireita. Tekniikka on helppo oppia ja mitä useammin naputtelua harjoittaa, sen tehokkaammin se toimii! Ohjauksen hinta on 50 € ja kesto 45 minuuttia.

Varaa aika
Katso esittelyvideo:
Katso video asiakaskokemuksesta: