Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on lempeä syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin ja ääniaaltoihin. Hoidossa pyritään aktivoimaan parasympaattista eli lepohermostoa ja rauhoittamaan sympaattista hermostoa.

Yksilöhoidossa asiakas pötköttää mukavat vaatteet päällä viltin alla hoitopöydällä. Syvärentoutus voidaan tehdä myös lattialla joogamaton tai muun alustan päällä tai tuolilla istuen. Hoitaja soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja asiakkaan keholla ja sen vieressä. Maljojen lisäksi hoidossa käytettäviä soittimia ovat mm. intiaanien sadekeppi, koshi, tingsha-kellot ja gongi.


Hoitavat äänet vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon, mieleen ja sieluun. Äänimaljahoito soveltuu moneen tarkoitukseen, esimerkiksi rauhoittumiseen, kivun ja stressin lievitykseen, ahdistukseen ja unettomuuteen. Kun keho rentoutuu ja mieli rauhoittuvat, niiden omat paranemisprosessit aktivoituvat.

Äänimaljahoito sopii useimmille ja se voidaan tehdä myös parihoitona. Yksilöhoidon kesto on alustuksineen 60 minuuttia ja sen hinta 65 €. Jos haluat varata parirentoutuksen, otathan yhteyttä puhelimitse 040 721 6633 tai sähköpostitse kaismanteri@gmail.com

Varaa aika