Reikihoito on energian kanavoimista. Hoidon aikana reikiaktivoinnit saanut hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta hoidettavalle, jonka ei tarvitse muuta kuin rentoutua ja ottaa vastaan energiaa. Hoitaja ei välitä omaa energiaansa hoidettavalle, vaan kanavoitava energia on universaalia elämän energiaa.

Reikin (japaniksi: Usui Shiki Ryoho Reiki) avulla voidaan voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja tukea luontaista paranemisprosessia. Sen avulla on mahdollista hoitaa myös erilaisia kipuja ja avata mielen tukkeumia. Hoito tehdään vaatteiden läpi makuu- tai istuma-asennossa ja se sopii kaikille. Reikihoito on hyvin rauhoittava ja rentouttava, ja asiakkaat ovat kuvailleet senjälkeistä olotilaa rauhallisen energisoituneeksi.

Kaisa on Reiki Master ja saanut oppinsa ja aktivoinnit Johanna Blomqvistilta. Lue lisää reikihoidosta ja rentoutumisen vaikutuksista Lakatut Varpaankynnet -blogista. Hoidon voit vastaanottaa joko hoitohuoneella Porvoossa tai etähoitona sinulle sopivassa paikassa.

Voit tulla hoitoon sellaisena kuin olet; siihen ei tarvitse valmistautua mitenkään. Reikihoitoon ei tarvitse "uskoa", se vaikuttaa joka tapauksessa! Rentoutuminen helpottuu, jos saavut hoitohuoneelle 5-10 minuuttia ennen hoitoa. Ota itsellesi aikaa, olet sen ansainnut ♥

Hoito maksaa 65 € ja kestää 60 minuuttia. Viiden kerran sarjahoidon hinta on 300 € ja sen voimassaoloaika on 3 kk.

Varaa aika