Kaismanterin tapahtumia on kätevin seurata Facebookin Tapahtumat-sivulla. Sieltä löydät äänimaljarentoutusten, hyvinvointipäivien, kurssien ja muiden tapahtumien ajankohdat ja kuvaukset. Olet lämpimästi tervetullut voimaan hyvin, lepäämään, rentoutumaan ja kouluttautumaan. 

Kaikki Kaismanterin tapahtumat ovat lempeitä ja rauhoittavia ja ne sopivat kaikille täysi-ikäisille. Sointukylvyt eli tiibetiläiset äänimaljarentoutukset sopivat mainiosti myös lapsille. Suurin osa tilaisuuksista järjestetään Kaismanterin hoitohuoneen vieressä sijaitsevassa Linnunlaulun salissa (Annantalossa, Asentajantie 8, Porvoo). Siellä on kaikki tarvikkeet valmiina: alustat, viltit, tyynyt ja bolsterit, mutta halutessasi voit toki tuoda vesipullon, villasukat ja/tai oman tyynyn mukanasi. Tapahtumiin kannattaa tulla mahdollisimman mukavissa ja rennoissa vaatteissa.

Jos tarvitset lisätietoja tapahtumiin, kursseihin ja tilaisuuksiin liittyen, laita ihmeessä viestiä tai soita! Mukaan ilmoittaudutaan aina etukäteen Kaisalle, puh. 040 721 6633 tai kaismanteri(at)gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova.