Sointukylpy tarkoittaa ryhmälle tehtävää äänimaljarentoutusta. Siinä hoidettavat lepäävät alustan päällä viltin alla mukavissa, lämpimissä vaatteissa ja hoitaja soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja ja muita lempein äänin soivia soittimia, kuten koshit, gongi, kalimba, tingsha-kellot ja sadekeppi. Harmoniset äänet tarjoavat ainutlaatuisen lepohetken, joka on rentouttava, nautinnollinen ja hoitava.

Tiibetiläisten äänimaljojen värähtely rentouttaa koko kehon ja helpottaa kiputiloissa. Myös mieli rentoutuu ja hoidon aikana vaivutaankin usein unen ja valvetilan välimaastoon, meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja mieli hiljenevät, on helpompaa päästää irti siitä, mikä ei enää palvele ja olla läsnä hetkessä. Lue lisää hoitavista äänistä Lakatut varpaankynnet -blogista. Katso myös yksilöhoito tiibetiläisillä äänimaljoilla.

Sointukylpy soveltuu lähes kaikille. Ainoastaan kova flunssa ja käynnissä olevat syöpähoidot ovat esteenä äänimaljarentoutukseen osallistumiselle.

Katso ryhmärentoutukset Linnunlaulussa

Syvärentouttava sointukylpy on mahdollista toteuttaa monessa tilassa, myös omassa olohuoneessasi. Se sopii mainiosti perheille, ystäväporukoille, pariskunnille, työhyvinvointipäiviin - mihin ikinä keksitkin! Äänimaljarentoutus räätälöidään kullekin ryhmälle erikseen, eli ole rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva sointukylpy.

Ota yhteyttä