Kaismanterin työhyvinvointipalvelut lisäävät iloa, tehokkuutta ja työn imua! Ne suunnitellaan ja muotoillaan jokaiseen tilanteeseen ja tapahtumaan sopivaksi, joka kerta alusta alkaen ja erikseen.

Ohjattu voimaantuminen
Haluan tuoda työelämään tilkan kepeyttä, iloa, hyvää oloa ja lempeämpää näkökulmaa. Toivoisin, että kaikki voisivat kokea kesken kokouksen, miltä ryhmävoimaantuminen tuntuu - se onnistuu esimerkiksi ohjatun EFT Tapping -naputtelun avulla. Naputtelu rentouttaa, vapauttaa luovuuden jälleen kukkimaan ja ryhmässä tehtynä parantaa yhteishenkeä ja voimaannuttaa! Voimaantuminen onnistuu loistavasti myös metsässä, jossa voidaan kontemploida valittua teemaa, harjoitella hetkeen keskittymistä ja läsnäoloa tai rentoutua hengitysharjoituksen avulla.

Äänimaljarentoutus ryhmälle
Sointukylpy on syvärentoutusmenetelmä, joka sopii mainiosti tiimi- tai tyhypäivien rauhoittavaksi, inspiroivaksi ohjelmaksi, jonka voi toteuttaa myös esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa. Osallistujamäärä voi vaihdella kahdesta kahteenkymmeneen.

Sparrauskeskustelut ja konsultointi
Minulla on kokemusta "tyhjän päälle hyppäämisestä", alan vaihtamisesta, uuden ammatin opiskelusta, yrittäjäksi ryhtymisestä... ja näistä asioista sparraan mielelläni. Haluan myös rohkaista omannäköisten valintojen tekemiseen, sillä lopulta ne ovat aina kaikkien etu! Olen kokenut viestijä, ja konsultoin matalan kynnyksen palvelulla etenkin pienyrittäjiä alkuun näissä asioissa.
 
Kaisa Kaikkonen
Olen työskennellyt pitkään liike-elämän palveluksessa näköalapaikalla, tavoitellut täydellisyyttä, sairastunut, uupunut ja kokenut ja oppinut paljon. Tiedän, mitä täydellisyydentavoittelu ja omien arvojen vastaisesti toimiminen saavat aikaan. Tiedän, miten vuosikausia jatkunut kova stressi vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti: kehoon, mieleen, ihmissuhteisiin, elämään. Tarjoan kokemukseni käyttöönne. Olen opiskellut psykologiaa avoimessa yliopistossa ja kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi. Minulla on myös työhyvinvointikortti. Olen helposti lähestyttävä ja olen parhaimmillani kohtaamisissa - uskon aidon kohtaamisen ja läsnäolon voimaan, tunnetaitojen tärkeyteen työelämässä ja johtamisessa.