Kokemusasiantuntijapuheenvuorot

Kaisa on kokenut esiintyjä ja hänet voi tilata puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin.

Hän kertoo inspiroivan tarinansa, matkan syövän kanssa, avoimesti, kauniisti ja kaunistelematta. Hän avaa, millaista on sairastua syöpään, parantua siitä, sairastua uudelleen ja elää kroonisen sairauden kanssa tavallisen ihanaa elämää.

Kaisa kyllästyi syöpään liittyvään yksioikoiseen, pelon ja julmuuden sävyttämään viestintään julkisuudessa ja kertoo nyt myönteisen ja toiveikkaan tarinansa, joka keskittyy parantumiseen. Hän kertoo poikkeuksellisen avoimesti sairastumiseen ja parantumiseen liittyvistä tunteista, kuten häpeä, pelko, suru, toiveikkuus, hyväksyntä ja rohkeus. Hän keskittyy siihen, kuinka syöpään sairastunut voi elää sairautensa kanssa ihanaa elämää ja ottaa vastuuta parantumisestaan.

Tarinassaan Kaisa kertoo, miksi Suomi on hyvä maa sairastaa syöpää, mitä sairastunut voi itse tehdä edistääkseen parantumistaan ja miten asenne ja mielentila vaikuttavat sairastamiseen ja toipumiseen.

Kaisa on käynyt leikkaus-, sytostaatti-, vasta-aine- ja sädehoidot läpi, osan kolmeen kertaan. Lääkehoito jatkuu edelleen. Hän on tutustunut myös luontaishoitoihin, itsehoitoon ja terapiaan ja painottaa tarinassaan toivon ja oman itsen kuuntelun merkitystä.

Puhujana Kaisa on energinen, myönteinen ja valoisa. Hän laittaa itsensä likoon, ja koskettaa ajatuksia herättävällä tarinallaan ihan jokaista. Kaisan tarina on moniulotteinen, ja hän tiivistääkin tarinansa näkökulman kullekin yleisölle ja kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi. Tarinan voi muokata tilaisuuteen sopivan mittaiseksi ja sen sisältöä voi painottaa eri tavoin kuulijakunnasta riippuen. Mahdollisia painotusosa-alueita ovat mm. itsehoito, naiseus, voimaantuminen, muutos, kriisi, tunteet jne.

Esimerkkejä puheista

  • Saanko elää, vaikka joskus kuolen?
  • Syöpä – vihollinen vai opettaja?
    • Inhimillisiä kokemuksia syöpähoitopolulta
    • Miksi sairastuin syöpään ja mitä voin tehdä itse toipumiseni eteen

Esimerkkejä puheista

  • Kaisan tarina lyhyesti, 30 min, 80 €
  • Kaisan tarina laajemmin, 60 min. 150 €