Kaisan tarina on täynnä tunnetta ja faktaa vakavan sairauden kanssa elämisestä. Olen kokenut esiintyjä ja minut voi tilata puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin.
Kerron inspiroivan tarinani, matkan syövän kanssa, avoimesti, kauniisti ja kaunistelematta. Avaan, millaista on sairastua syöpään, parantua siitä, sairastua uudelleen ja elää kroonisen sairauden kanssa tavallisen ihanaa elämää.

Koska kyllästyin syöpään liittyvään yksioikoiseen, pelon ja julmuuden sävyttämään viestintään julkisuudessa, kerron myönteisen ja toiveikkaan tarinani, joka keskittyy parantumiseen. Kerron avoimesti sairastumiseen ja parantumiseen liittyvistä tunteista, kuten häpeä, pelko, suru, toiveikkuus, hyväksyntä ja rohkeus. Keskityn siihen, kuinka syöpään sairastunut voi elää sairautensa kanssa ihanaa elämää ja ottaa vastuuta parantumisestaan.

Kaisan tarina kertoo, miksi Suomi on hyvä maa sairastaa syöpää, mitä sairastunut voi itse tehdä edistääkseen parantumistaan ja miten asenne ja mielentila vaikuttavat sairastamiseen ja toipumiseen.

Vuodesta 2014 lähtien olen käynyt leikkaus-, sytostaatti-, vasta-aine- ja sädehoidot läpi, osan kolmeen kertaan. Lääkehoito jatkuu edelleen. Olen myös tutustunut luontaishoitoihin, itsehoitoon ja terapiaan ja painotan tarinassani toivon ja oman itsen kuuntelun merkitystä. Henkisen kasvun tielle houkutellut sairaus poiki myös blogin Lakatut Varpaankynnet.

Puhujana olen energinen, myönteinen ja valoisa. Laitan itseni likoon ja kosketan ajatuksia herättävällä tarinallani ihan jokaista. Tarinani on moniulotteinen, ja tiivistänkin tarinani näkökulman kullekin yleisölle ja kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi. Tarinan voi muokata tilaisuuteen sopivan mittaiseksi ja sen sisältöä voi painottaa eri tavoin kuulijakunnasta riippuen. Mahdollisia painotusosa-alueita ovat mm. itsehoito, naiseus, voimaantuminen, muutos, kriisi, tunteet jne.

Esimerkkejä puheista

  • Saanko elää, vaikka joskus kuolen?
  • Syöpä – vihollinen vai opettaja?
    • Inhimillisiä kokemuksia syöpähoitopolulta
    • Miksi sairastuin syöpään ja mitä voin tehdä itse toipumiseni eteen

Esimerkkejä puheista

  • Kaisan tarina lyhyesti, 30 min, kysy hinta
  • Kaisan tarina laajemmin, 60 min. kysy hinta