Freelancer-toimittaja
Olen freelancer-toimittaja ja kirjoitan haastattelujen pohjalta, tuotan tekstiä mistä tahansa aihealueesta ja haamukirjoitan tehokkaasti ja monipuolisesti blogiteksteistä kolumneihin. Minulla on yli kahden vuosikymmenen kokemus kansainvälisestä viestinnästä ja tekstin tuottamisesta. Olen kirjoittanut teknisiä tekstejä, satuja, runoja ja puheita, artikkeleita, yritysten kotisivuja, vuosikertomustekstejä ja tiedotteita, projektidokumentaatiota ja argumentoiden muotoillut monenmoisia markkinointiviestejä. Vahvuuksiani ovat tuottamieni tekstien selkeys, ytimekkyys ja kieliopillinen oikeellisuus.
Oikolukija
Hyvä kieli on minulle ehdottoman tärkeää, eikä minua suotta kutsuta äidinkielen opettajaksi! Suomen kielen osaamiseni on erinomainen, ja hallitsen myös kieliopin vaikka unissani. Oikoluen paitsi omat tekstini, myös minkä tahansa muun tekstin pieteetillä ja tehokkaasti, sen tyyliä kunnioittaen ja luettavuutta kristallisoiden - otan tarvittaessa kantaa myös sisällön loogiseen etenemiseen eheän kokonaisuuden saavuttamiseksi. Tekstin oikoluku onnistuu minulta myös ruotsiksi ja englanniksi. Vahvuuksiani oikoluvussa ovat kielioppiosaamisen lisäksi hyvä kokonaisuuksien hahmottaminen, tarkkuus ja laaja, pitkäaikainen kokemus erilaisten tekstien tuottamisesta ja oikoluvusta. Kirjoitusprojektien ja -keissien lisäksi kaikki pienet ja suuret oikolukukokonaisuudet ovat erittäin tervetulleita!
Bloggaaja
Omassa Lakatut Varpaankynnet -kokemusblogissani kirjoitustyylini näkyy luonnollisesti selkeimmin, mutta sujahdan myös asiakkaan viestintätyyliin helposti rautaisen ammattimaisuuteni ja joustavuuteni myötä. Hyvä teksti auttaa asian ymmärtämisessä ja viestin perille menossa ja parhaimmillaan ilahduttaa lukijaansa luoden elämyksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tekstin tuottamisesta tai oikoluvusta!

Referenssejä: Artikkelituotanto: Valtiolla.fi -portaali, Oikoluku: Alkimia Kustannus, Tekniset tekstit: Vuo Power ja Ensto