KAISASTA

 

Olen Kaisa Kaikkonen, koulutettu kokemusasiantuntija, bloggaaja ja energiahoitaja. Olen tehnyt pitkän uran kansainvälisen perheyrityksen markkinointiviestinnässä ja huhtikuussa 2019 tein loikan kohti uutta.

Kokemuksen asiantuntijana

Toimin kokemusasiantuntijana, sillä olen sairastanut rintasyöpää vuodesta 2014 lähtien. Olin sairastuessani 38-vuotias ja tuolloin kävin läpi rinnanpoistoleikkauksen ja leikkausta täydentävät hoidot. Sairaus ja parantuminen ovat olleet minulle herättäviä, puhdistavia, voimaannuttavia kokemuksia. Tärkein havaintoni on ollut se, miten paljon voimme itse tehdä parantumisemme eteen ja kuinka kehomme kertoo meille kaiken tarpeellisen!

Tukea ja lempeää läsnäoloa

Olen valmistunut kokemusasiantuntijaksi maan laajimmasta valmennusohjelmasta Porvoossa ja nyt tuen muita samassa tai vastaavassa elämäntilanteessa olevia ja heidän läheisiään kokemusasiantuntijavastaanotollani. Kuuntelun ja keskustelun lisäksi voin tukea toipumista energiahoidoilla: olen reikihoitaja ja teen EFT Tapping -hoitoja. Ohjaan asiakkaita myös opettelemaan yksinkertaisen naputtelutekniikan, EFT Tappingin, joka on auttanut minua itseäni rauhoittumaan ja keskittymään. Kirjoitan kokemuksistani blogia Lakatut varpaankynnet.
 
"When there are no taboos there is no shame" - Kaisa